Juni – een terugblik

Standaard

De 20km van Brussel ligt nu bijna een maand achter ons. Tijd dus om terug te blikken op de maand juni.

Zaterdag 31 mei hielden we een viering voor onze deelnemers van de 20km in Lokaal Dienstencentrum Het Anker. We bekeken samen enkele foto’s en onze winnaar Souleyman werd daar in de bloemtjes gezet. De uitslagen van al onze deelnemers kan je hier bekijken. We starten ook met ons eigen YouTube kanaal. De beelden die Samira filmde op de 20km goten we in een filmpje dat je op Youtube kan terugvinden. Kom zeker af en toe terug kijken voor nieuwe filmpjes.

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan een nieuw logo. We hopen op termijn dit logo op onze eigen T-shirt te kunnen drukken. Meer nieuws hierover binnenkort.

992851_167967890048698_876636785_nSouleyman, Mohamed, Koen en Roberto namen op 9 juni deel aan de Laarbeekse Paden. Souleyman eindigde 14de en werd 1ste in zijn categorie. De uitslagen van deze vier lopers vind je ook online, de foto’s kan je bekijken op Facebook.

Tot slot lopen de Gazellen in juni en juli samen met het VGC-loopteam in het kader van het Plazey festival. Nog tot 5 juli kan je aansluiten bij ons en genieten van een drankje achteraf. Trek je loopschoenen aan en kom gerust langs!

Geef een antwoord